Pomohlo mi
Odborníci radí...
mudr kacerovskaDoc. MUDr. Denisa Kacerovská, Ph.D.
mudr dolejsova MUDr.
Milena Dolejšová, Ph.D.
mudr truchlaMUDr.
Jana Truchlá
mudr kurkovaMgr.
Renata Kůrková
Tenhle web vznikl vlastně náhodou. Potkaly se dvě… Obě měly dlouhodobé problémy se zdravím a oběma pomohly produkty od Health & Beauty. Pomohly tak, že ty dvě to chtěly dát vědět dál. A tak se potkaly ještě s dalšími a vznikl tenhle blog. Někteří z nás přivedli i odborníky, kteří jim pomohli a kteří nemají problém mluvit za sebe. Děkujeme jim. Nevnucujeme nikomu žádné výrobky ani postupy. Ale všechny zkušenosti a příběhy tady popsané jsou pravdivé.
Proto jsme ho nazvali POMOHLO MI.
lopuch

Co je acidobazická rovnováha? Jedná se o rovnováhu mezi kyselinami a zásadami v organismu. Je důležitá pro udržení stabilního vnitřního prostředí.

Když dojde k vychýlení ve prospěch kyselin, dochází k acidóze / poklesu pH /, pokud ve prospěch zásad, dochází k alkalóze / zvýšení pH /. Jako neutrální pH se označuje hodnota 7. Co je to pH? Číslo, které udává zda vodný roztok reaguje kysele nebo zásaditě!Při pH lišícím se o 1 stupeň se kyselost liší desetinásobně!!

Rozdíl mezi 2 stupni už představuje stonásobně vyšší koncentraci. Náš organismus potřebuje dostatek minerálů, aby udržoval normální pH! Jaké jsou příčiny překyselení? Špatné stravovací návyky - příliš mnoho cukru, alkoholu, nikotinu.. dále pak nepravidelná strava, nedostatek tekutin, nadměrné pití sladkých nápojů, nadměrný příjem kyselinotvorných potravin - vepřové, hovězí i telecí maso, uzeniny, hamburgery, rýže, čokoláda, pečivo, mléčné výrobky... a určitě stres! Pokud jsou lidé ve stresu - mají vysoké pH a tloustnou! Jak měřit pH? Orientační test  na překyselení organismu lze provést z moči pomocí indikátorového papírku / zakoupíte v lékárnách /! Jak neutralizovat kyseliny? Detoxikací organismu prostřednictvím gelu Aloe Vera, vstřebatelnými minerály Probalance u žen 3x denně 3 tablety, u mužů 3x denně 4 tablety. Konzumací jídla a pití s vysokým obsahem zásaditých látek - voda s citrónem, zelenina-brokolice, okurky, rajčata, ředkev, ředkvičky, mrkev, celer,kapusta a ovoce- maliny, meruňky, pomeranče, hrušky, jablka dále pak olivy, fazole, mandle, proso / jáhly /, pohanka... Z mého pohledu se nejedná jen o srovnání acidobazické rovnováhy pro hubnutí, což je základní předpoklad jakékoliv redukce váhy, ale hlavně pro prevenci nemocí! Vždyť rakovina je nemocí č. 1. Veškeré záněty v těle vznikají na bázi kyselého prostředí, proto je nezbytné udržovat správné pH našeho těla!

                                                                                                                                                                                                             názor lékaře

Chci se zeptat

logo facebook